Välj en sida

Integritetspolicy

Som de flesta användare av internet är också vi angelägna om att slippa oönskad E-post meddelanden och spam. Därför behandlar vi våra besökare och kunder på ett sådant sätt som vi själva vill bli behandlade. Detta innebär att i de fall då du som besökare eller kund lämnar uppgifter till oss så kommer vi inte att lämna ut dessa uppgifter till obehöriga. Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Hantering av personuppgifter.

Personuppgifter (namn, telefonnummer och e-post) som lämnas i samband med, intresseanmälan, nedladdning av guider, och kontaktformulär sparas för det syfte du fyllt i formuläret så att vi ska kunna kontakta dig. Vi gör i vissa fall utskick till dig i linje med den önskan du uttryckt. Våra nyhetsbrev är enkla att avanmäla sig från och i det fallet tar vi bort dina personuppgifter från utskickslistan.

Hanteringen av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifterna inte sparas längre än nödvändigt. Så länge du önskar få våra nyhetsbrev och få information från oss finns uppgifter kvar hos oss. Vissa uppgifter så som vad bokföringslagen säger, behåller vi längre. Vi hanterar alla personuppgifter med respekt, hög säkerhet och sekretess.

Vi kommer alltså inte att ge bort, sälja, byta eller på annat sätt missbruka din e-postadress eller övriga uppgifter som du lämnar till oss.